Praktijkinfo

Telefonische bereikbaarheid

Iedere voormiddag is onze praktijk bereikbaar van 8u30 tot 12u. Elke en Kristel zullen dan trachten te helpen met administratieve problemen en het maken van afspraken.

Indien de dokter u vraagt om te bellen voor een resultaat van een bloedname of ander onderzoek, kan u die bereiken tussen 9 en 12u

Gelieve voor medische problemen altijd een afspraak te maken aangezien telefonisch een diagnose stellen meestal niet mogelijk is.

Gelieve tussen 13u en 19u enkel te bellen voor dringende problemen die niet kunnen wachten tot de volgende voormiddag.

Wachtdienst

Om de continu├»teit van zorg voor onze pati├źnten te waarborgen, maken wij gebruik van de wachtdienst. Iedere weekdag tussen 19u en 8u wordt de wacht verzorgd door de plaatselijke collega’s. Vanaf vrijdag 19u tot maandag 8u wordt de wachtdienst verzorgd door de wachtpost in Lier. Voor dringende problemen kan u hier terecht.

Voor zowel de weekwacht als de weekendwacht kan u terecht op het nummer 0900/70.212.

Adres weekendwachtpost: Transvaalstraat 42 – 2500 Lier

Voorschriften

Vanaf 1 januari 2018 zal het niet meer mogelijk zijn om voorschriften via de telefoon te verkrijgen. Ook voor chronische medicatie vragen wij om langs te komen en zullen wij inschatten voor welke periode wij voorschriften kunnen meegeven.

Gedurende de periode waarin de coronamaatregelen van kracht zijn, kan u ons telefonisch contacteren voor een voorschrift.

Standaard bloedname, ECG, vaccinatie, verwijderen van hechtingen en wratbehandeling

Hiervoor kan je iedere voormiddag terecht bij onze verpleegkundige. Gelieve hiervoor ook online een afspraak te maken. Indien er ook andere medische problemen zijn, dient er altijd een afspraak bij een arts gemaakt te worden!