Praktijkinfo

Telefonische bereikbaarheid

Iedere voormiddag is onze praktijk bereikbaar van 8u30 tot 12u. Elke en Ilse zullen dan trachten te helpen met administratieve problemen en het maken van afspraken.

Indien de dokter u vraagt om te bellen voor een resultaat van een bloedafname of ander onderzoek, kan u hen bereiken tussen 9 en 12u

Gelieve tussen 13u en 19u enkel te bellen voor dringende problemen die niet kunnen wachten tot de volgende voormiddag.

Wachtdienst

Om de continuïteit van zorg voor onze patiënten te waarborgen, maken wij gebruik van de wachtdienst. Iedere weekdag tussen 19u en 8u en van vrijdag 19u tot maandag 8u wordt de wachtdienst verzorgd door de wachtpost in Lier indien u in Duffel woont. Indien dit niet het geval is, wendt u zich tot de wachtpost in uw omgeving. Voor dringende problemen kan u de wachtpost bereiken op het nummer 1733.

Adres weekendwachtpost: Transvaalstraat 42 – 2500 Lier

Ook tijdens Brugdagen is de wachtpost in Lier open. Enkel de wachtpost van Mechelen en Mortsel zijn niet open op deze dagen. Patiënten van onze praktijk die in deze 2 gebieden wonen, kunnen zich op deze dagen uitzonderlijk wenden tot de wachtpost in Lier met vermelding van de postcode van onze praktijk (2570)

Screening/opvolg bloedafname, ECG, vaccinatie, verwijderen van hechtingen en wratbehandeling

Hiervoor kan je iedere voormiddag terecht bij onze verpleegkundige. Gelieve hiervoor ook online een afspraak te maken. Indien er ook andere medische problemen zijn, dient er altijd een afspraak bij een arts gemaakt te worden.